12 Mart 2012 Pazartesi

Kelebek Bigi Blog tan NEVA Style çekilişi...

❥ NEVA Style'den Hediye isteyeeeen?


Sizlere Facebook Sayfamda bir sürprizim oldugunu demistim ve sonunda aciklama zamani geldi :) NEVA STYLE sponsorlugunda düzenleyecegimiz bir cekilis duyurusu olacak bu ◠◡◠
NEVA Style, %100 Türk sermayesi ile kendi markasını oluşturup, modayı bir yaşam stili haline getirmiş genç bir moda merkezidir.
Ben NEVA Style’i o güzel sallariyla tanidim ve inaniyorumki önümüzdeki zaman icinde adini baska yerlerde de duyacagiz gibi... Hizmete yeni acilmis olan web sayfasini da ziyaret etmenizi öneririm ;)
 
 
Gelelim hediyemize; Resimde görmüs oldugunuz sallardan bir tanesi sizlerin olabilir.
3 resim eklenmesinin nedeni renk secme olanaginizin olabilmesi ;)
(Kendiniz kullanmasanizda birine hediye edebilirsiniz ヅ Keske benimde katilma sansim olsaydi :P Resmi daha büyük görmek icin üzerine tiklayin...)

 Katilmak icin yapmaniz gerekenler:

1- Blogumu takibe almaniz,
 2- NEVA Style Facebook sayfasini begenmeniz,
  3- Blogu olanlarin bu cekilisi duyurmalari, olmayanlarin ise baska herhangi bir sosyal agdan (Facebook,Twitter..) duyurmalari gerekmektedir.
LÜTFEN: Duyuru linklerini yorumunuzla birlikte ekleyip sallardan hangisini begendiginizi belirtiniz! Ayrica size ulasabilecegim bir mail adresinizi yazmayi unutmayin…(Adsiz yorum birakanlar direk silinecektir!)
Cekilise katilim icin son gün 31 Mart’tir. 1 Nisan günü kazanan Random.org araciligiyla aciklanacaktir. Kazanan kisiye hediyesi Firma tarafindan gönderilecektir (yani kargo Firmaya ait). Yurtdisindakilerde katilabilir ;) 
 
Bakalim sansli kisi kim olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yine Bekleriz:)