31 Mart 2012 Cumartesi

MASA ÖRTÜSÜ...


Merhabalar sevgili dostlarım 
sizlere yeni diktiğim masa örtümü göstermek istiyorum...Aslında renkleri tam uymadı ama genede idare eder işte. pek içime sinmedi. Daha başka renklerde elime kumaş geçerse ondan da yapacağım...Özellikle şöyle kırmızılı bir kumaş çok hoş olur ne dersiniz dostlar...Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsu demişler ha ha ha...
Sevgiyle Kalın Dostlar...

12 Mart 2012 Pazartesi

Kelebek Bigi Blog tan NEVA Style çekilişi...

❥ NEVA Style'den Hediye isteyeeeen?


Sizlere Facebook Sayfamda bir sürprizim oldugunu demistim ve sonunda aciklama zamani geldi :) NEVA STYLE sponsorlugunda düzenleyecegimiz bir cekilis duyurusu olacak bu ◠◡◠
NEVA Style, %100 Türk sermayesi ile kendi markasını oluşturup, modayı bir yaşam stili haline getirmiş genç bir moda merkezidir.
Ben NEVA Style’i o güzel sallariyla tanidim ve inaniyorumki önümüzdeki zaman icinde adini baska yerlerde de duyacagiz gibi... Hizmete yeni acilmis olan web sayfasini da ziyaret etmenizi öneririm ;)
 
 
Gelelim hediyemize; Resimde görmüs oldugunuz sallardan bir tanesi sizlerin olabilir.
3 resim eklenmesinin nedeni renk secme olanaginizin olabilmesi ;)
(Kendiniz kullanmasanizda birine hediye edebilirsiniz ヅ Keske benimde katilma sansim olsaydi :P Resmi daha büyük görmek icin üzerine tiklayin...)

 Katilmak icin yapmaniz gerekenler:

1- Blogumu takibe almaniz,
 2- NEVA Style Facebook sayfasini begenmeniz,
  3- Blogu olanlarin bu cekilisi duyurmalari, olmayanlarin ise baska herhangi bir sosyal agdan (Facebook,Twitter..) duyurmalari gerekmektedir.
LÜTFEN: Duyuru linklerini yorumunuzla birlikte ekleyip sallardan hangisini begendiginizi belirtiniz! Ayrica size ulasabilecegim bir mail adresinizi yazmayi unutmayin…(Adsiz yorum birakanlar direk silinecektir!)
Cekilise katilim icin son gün 31 Mart’tir. 1 Nisan günü kazanan Random.org araciligiyla aciklanacaktir. Kazanan kisiye hediyesi Firma tarafindan gönderilecektir (yani kargo Firmaya ait). Yurtdisindakilerde katilabilir ;) 
 
Bakalim sansli kisi kim olacak?