6 Şubat 2013 Çarşamba

GERİ GÖNÜŞÜM ÇOCUK DOLABI...



Geri dönüşümü  birşeyleri başka yerlerde kullanmayı çok seviyorum  değerlendirmeyi bu benim evde kullandığım gümüşlük idi ama oğlum doğduktan sonra ona eşyalarını koymam için dolap lazım oldu ablasının ve bizim dolaba sığmayacağı için bende gümüşlüğün bir tanesini gardrop'a çevirdim. öncekapı camlarına tülden perde ve üst cam çıktı ilk resimde de görüldüğü gibi sadece arka tarafa bir çivi çakıldı. kapı menteşesi ve çivi üzerine de kışlık yaktığım odunların içinden çıkan çıta tarzı tahta uzatıldı ama elbiselerini asmak için boru bir türlü bulunamadı.oklava denedim kısa geldi.biçkaçgün öncesinden ucu kırılan vilesa sapı vardı atmamıştım bende onu kullandım...valla ne yalan söyleyim cuk oturdu oraya..ama boyanması lazım  şu ansa boya olmadığı için evde idare edin bence renginden dolayı kusuruma bakmayın...malum 2 çocukla hele hele yaramaz oğlumla çıkıp malzeme alamadım evdekilerle idare ettim...inşallah boyarım birgün.... 

4 yorum:

  1. CANIM HER ZAMANKİ GİBİ DÖKTÜRMÜŞÜN:)ELLERŞNE SAĞLIK ÇOK DA GÜZEL OLMUŞ SON ZAMANLARDA HERŞEYİ ATMAYA MERAKLI Bİ TOPLUM HALİNE GELDİK,,, MİLLET ONUN VAR BENİMDE OLSUN DİYEREKTEN TV ÜNİTELERİNE SALDIRIYO EEEE EVDEKİ HENÜZ ÇİZİĞİ OLMAYAN VİTRİNLER BİLE ATILIR HALE GELDİ,, BENCE Bİ ÇOK KİŞİYE GÜZEL FİKİR OLDU BU SAYENDE CANIM ,,,GÜLE GÜLE KULLAN:)ÜRETMEYE DEVAM TÜKETMEDEN ÜRETEN ARKADAŞIM BENİM:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim canım arkadaşım iyi dileklerin için ah bide senle yakın olsak eskisi gibi neler neler yaparız benim veletten yapamıyorum ki sen bana ben sana ne fikirler veririz....doğru dedin eski eşyalar ya çöplerin yanında ya kırılır oldu tekrar değerlendirmek kimsenin aklına gelmiyo yada geliyo uğraşılmıyo bilmiyorum ama ben bişeyleri değişik kullanmayı seviyorum...tam hız devaaaaaaaaammm :))))))

    YanıtlaSil
  3. emeğinize saglık harıka olmus.Takipteyım bende beklerım bloguma:))

    YanıtlaSil

Yine Bekleriz:)